Vault ceiling

Home of the week

This apartment is located in the Ciutat Vella neighborhood, in Barcelona. Refurbished as a second home, it was redistributed, replacing the main structural wall with a metallic beam that is very well integrated in the final result. The common area is spacious and filled with light, with an open kitchen and sliding doors that can create a separate studio for guests. The style is a mix of nordic and industrial, with continuous cement floor and white walls that multiply natural light.  Enjoy!

Casa de la semana

El apartmento de esta semana está en Ciutat Vella, el centro de Barcelona y fue reformado como segunda residencia. Se abrieron los espacios y el principal muro de carga fue sustituido por una viga que queda muy bien integrada en el diseño. El área común es espaciosa y muy luminosa, con una cocina abierta al salón y con puertas correderas que permiten crear un espacio independiente en caso de invitados. El estilo es una mezcla de nórdico e industrial, con suelos de microcemento y paredes blancas que multiplican la luz. ¡Espero que os guste!

Indigo Plaza Deco

Ciutat-Vella-apartment-YLAB-2-810x540Ciutat-Vella-apartment-YLAB-2b-810x1215Ciutat-Vella-apartment-YLAB-2c-810x1138Ciutat-Vella-apartment-YLAB-3-810x539Ciutat-Vella-apartment-YLAB-4-810x1215Ciutat-Vella-apartment-YLAB-5-810x858Ciutat-Vella-apartment-YLAB-6-810x544Ciutat-Vella-apartment-YLAB-8-810x1220Ciutat-Vella-apartment-YLAB-9-810x1118Ciutat-Vella-apartment-YLAB-11-810x992Ciutat-Vella-apartment-YLAB-12-1-810x878Ciutat-Vella-apartment-YLAB-13-810x1029Ciutat-Vella-apartment-YLAB-14-810x1274Ciutat-Vella-apartment-YLAB-15-810x606Ciutat-Vella-apartment-YLAB-16-810x955Ciutat-Vella-apartment-YLAB-17-810x1211

Images from Design Milk

 

Advertisements

Before and After: Renovation in Valencia

White and bright. This could be the summary for this renovated apartment in Valencia that is making the best possible use of  natural light. The very special vault ceiling was restored and partially painted in black, contrasting with the dominant light palette used in walls, floors and furniture. I love the sliding doors to open/close the kitchen when needed (great great idea to maximize light) and the lamp above the dining table. Enjoy!

Antes y después: reforma en Valencia

Blanco y luminoso. Estas dos palabras definen perfectamente el resultado de la reforma de este apartamento en Valencia, que aprovecha al máximo la luz natural. El fantástico techo de bóveda catalana fue restaurado y combina a la perfección con el estilo neutro de la reforma y de los muebles, aportando un interesante contraste en negro. Me encantan las puertas correderas para abrir/cerrar la cocina según apetezca (gran idea para aprovechar la luz) y la lámpara sobre la mesa del comedor. ¡Espero que os guste!

Indigo Plaza Deco

rh-Studio_reforma-Carmen-Interiorismo-valencia19rh-Studio_reforma-Carmen-Interiorismo-valencia8rh-Studio_reforma-Carmen-Interiorismo-valencia6rh-Studio_reforma-Carmen-Interiorismo-valencia2rh-Studio_reforma-Carmen-Interiorismo-valencia4rh-Studio_reforma-Carmen-Interiorismo-valencia1rh-Studio_reforma-Carmen-Interiorismo-valencia25rh-Studio_reforma-Carmen-Interiorismo-valencia23rh-Studio_reforma-Carmen-Interiorismo-valencia13-804x1080rh-Studio_reforma-Carmen-Interiorismo-valencia15rh-Studio_reforma-Carmen-Interiorismo-valencia16rh-Studio_reforma-Carmen-Interiorismo-valencia12

Before
Images from rhStudio